Voorbereidingen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Florian R - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Florian R - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: Florian

Blijf op de hoogte en volg Florian

05 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal, hier een eerste berichtje. Er zullen er snel meer volgen. Momenteel nog in Nederland, thuis alvast alle spullen bij mekaar zoeken die zekerweten mee moeten. De koffer ligt al klaar. En al enkele dingen hebben zijn plaatje in de koffer gevonden. Het is een grote koffer dus er kan lekker veel in. Mijn vermoeden is dat alles wat ik wil meenemen er ingaat. Zondag gaan we vertrekken met de hele klas 2 BDm naar Hannover. Dit gaat gebeuren met 2 transporter busjes. De indeling van de busjes was al snel gemaakt. Om half 9 in de ochtend worden we allen op school verwacht. Rond 9 uur vertrekken we en dan is het ongeveer vijf uur rijden. Dat valt dus nog te overzien. Hoe alles verder gaat zal ik beschrijven op deze waarbenjij.nu van dag tot dag.

Floor

• 06 Maart 2009 - 16:39

Richiepissie:

aaah ik ga je wel missen hoor! :( zondag ben je gewoon al weg!! succes met inpakken verder en in zie je morgen! kus

• 09 Maart 2009 - 18:19

Shann.:

nice! ik ga je verhalen volgen flowie!

Florian

Florian ookwel Floor of Flo, 18 jaar. Opleiding: Bloem & Design te Alkmaar Niveau 4 (naar 3e leerjaar) Passies: Fotografie, ontwerpen, interieur,bloemen en planten, tekenen, wandelen. Be Inspired, Be Creative

Actief sinds 03 Maart 2009
Totaal aantal bezoekers 20973